Rock the Earth: it’s cool to care is a Family Earth one-day festival and market day in Vaasa, Finland.

During the day you can learn more about exciting products and services offered by companies and organizations. The common factor is well-being for you, for animals and for nature. In the evening the music starts and we will Rock the Earth!

Well-being has never been so interesting and inspiring. 😊 Let’s face it; it’s cool to care!

More info coming SOON.

Welcome as an exhibitor or visitor!

*****

Rock the Earth: it’s cool to care är en Family Earth endagsfestival och marknadsdag i Vasa, Finland. Under dagen får du ta del av och bekanta dig med spännande produkter och tjänster som erbjuds av företag och organisationer. Den gemensamma nämnaren är välmående för dig, för djuren och för naturen. På kvällen rockar vi och lyfter taket!

Välmående har aldrig förr varit så intressant och inspirerande 😊 Let’s face it; it’s cool to care!

Mera info kommer SNART.

Välkommen som utställare eller besökare!

*****

Rock the Earth: it’s cool to care on Family Earthin yhden päivän festivaali ja markkinapäivä Vaasassa (Suomi). Päivän aikana saat ottaa osaa ja tutustua eri yritysten ja organisaatioiden jännittäviin tuotteisiin ja palveluihin. Yhteisenä nimittäjänä on hyvinvointia sinulle, eläimille ja luonnolle. Illlalla rokataan tunnelma kattoon!

Hyvinvointi ei koskaan ole ollut näin mielenkiintoista ja inspiroivaa. 😊 Let’s face it; it’s cool to care!

Lisää infoa tulee PIAN.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi tai vieraaksi!

*****

Join our mailing list!

Join our mailing list!

Get inspired and get information for free. You will be the first to know about upcoming events. You will also get the latest news about Family Earth’s work and about the work of our contacts. No junk mail.

You have Successfully Subscribed!